Welkom bij Demernet

Demernet is een 'all-in' dienstverlener in automatisering. Uw probleem met automatisering is voor ons een uitdaging!

Wij zijn een zelfstandig en onafhankelijk automatiserings- en adviesbureau in de Informatie en Communicatietechnologie. Alle opdrachten hebben een projectmatig karakter.

Uw IP adres & Browser

44.204.217.37

Unknown ?

Hulp op afstand 1
Hulp op afstand 2

Oplossingen op Maat

Waar anderen vaak standaard oplossingen bieden, proberen wij in samenspraak met u te bepalen aan welke informatievoorziening behoefte is. Nadat dit in kaart is gebracht, kan een plan van aanpak worden opgesteld. Hierbij staat het resultaat centraal. Door de techniek af te stemmen op de informatiebehoefte kunnen wij u een ‘op maat gemaakt’ productportfolio aanbieden.

Onze Expertise

Wij bouwen continue aan expertise door opleiding, ervaringen in de ICT en branchescombinatie. De beschikbaarheid van uw computerapparatuur en netwerkinfrastructuur zijn van wezenlijk belang. De kosten van het niet- operationeel zijn, kunnen voor organisaties behoorlijk oplopen, evenals de irritatie die daardoor ontstaat.

Onze Partners

Demernet werkt samen met professionele en gedegen partners. Daardoor is Demernet nog beter in staat om haar opdrachtgevers volledig te ontlasten en alle zorg uit handen te nemen. Zodat de opdrachtgevers zich volledig kunnen focussen op hun business en zich geen zorgen hoeven te maken over de automatisering.

Zo werken wij samen met RenewMyID, BenF Media, DrayTek en Copaco.

Bel of stuur ons een mail!

Demernet is 24 uur per dag,
7 dagen in de week bereikbaar en inzetbaar voor haar relatie.

info@demernet.nl
0492-560370 of 06-54647401